Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Simon Balázs elhagyja a Szolnoki Olajt

2014.06.17. 19:47

Elhagyja a bajnok Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatát Simon Balázs. A klub és az irányító kedden közleményben tudatta, hogy szétválnak útjaik.

A Szolnok vezetői úgy fogalmaztak, messzemenőkig elégedettek voltak az irányító kétéves teljesítményével, hiszen a játékos hatalmas rutinjával jelentős szerepet vállalt az ABA Liga- , Eurochallenge-, Magyar bajnoki- és kupasikerekben. Ezzel együtt - mint írták - megértették és elfogadták, hogy Simon nem a csapatban kívánja folytatni pályafutását.

"Hosszas tárgyalásokat és megbeszéléseket követően most úgy érzem, hogy átadom a lehetőséget a fiataloknak. Átadom azért, hogy ők is megtapasztalják azt a fajta minőséget, amelyben hétről hétre fejlődhetnek, és melynek következtében látványosan változik a játékstílusuk" - fogalmazott a 32 esztendős Simon, akinek távozásával az Olaj két idényre szóló szerződést kötött a Kecskemét 29 éves, válogatott kerettag irányítójával, Wittmann Krisztiánnal.