Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

LeBron James szabadon igazolható lesz

2014.06.24. 16:53

Néhány héttel azután, hogy a Miami Heat elvesztette az NBA-döntőt a San Antonio Spursszel szemben, a csapat legnagyobb sztárja, LeBron James bejelentette, kilép jelenlegi szerződéséből. 

Az elbukott döntő után James nyaralni ment a családjával, velük egyeztetve hozta meg döntését, így július elsejétől szabadon igazolható játékos lesz az NBA legismertebb arca.

Ez azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy elhagyja a Heatet, mellyel két bajnoki címet nyert az utóbbi években, alacsonyabb pénzért újraszerződhet a klubbal, így a fizetési keretben több lehetősége nyílna a Miaminak, hogy erősítsen. Ráadásul a sztár így felmérheti, milyen ajánlatokkal környékezné meg a többi csapat. 

James bejelentésére lehetett számítani, korábban több klubbal, például a Los Angeles Lakersszel is hírbe hozták. Tavaly ősszel ő is ködösített, azt mondta, annak idején senki nem számított arra, hogy szétesik a legendás Chicago Bulls, mégis megtörtént.

Az biztos, hogy a következő hetekben rengeteget találgatást lehet majd hallani James jövőjéről.