Kobe Bryant méretes hasat növesztett

2014.07.03. 22:54

Alaposan meglátszik Kobe Bryanten, hogy csak hat meccs jutott neki az előző szezonban a sorozatos sérülései miatt. Az alábbi fotót az európai nyaralása során készítették róla, és a jelek szerint meglehetősen elengedte magát a 35 éves kosaras.

Kobe még december közepén sérült meg, alig hat meccsel azután, hogy visszatért tavaly tavaszi Achillesz-ín-szakadásából. A kihagyás alatt folyamatosan ott volt a csapattal, de talán kényelmessé tette a tavaly aláírt, két évről és 48,5 millió dollárról szóló hosszabbítása.

Mit evett Kobe?

Az biztos, hogy június közepén, amikor látogatást tett a Németország-Portugália csoportmeccsen a brazíliai világbajnokságon, még nem látszott nyoma pocaknak. Az európai nyaralást egyébként félbe is hagyta, ugyanis visszarepült Los Angelesbe, hogy megpróbálja a Lakershöz csábítani a szabadügynökké váló Carmelo Anthonyt. Melo mellett LeBron James megszerzéséről sem tettek le a Lakersnél, ám alighanem a kétszeres bajnok visszatér Miamiba, miután nemrég felmondta a szerződését náluk.

Brayntről 2013-as sérülése után is elterjedt, hogy meghízott a nyári pihenő alatt, ám a sérüléséből visszatérve jó fizikuma volt tavaly ősszel, igaz, hamar újabb sérülést szedett össze, ami miatt hat meccs kivételével a teljes szezont ki kellett hagynia.

450709270
Fotó: Alexander Hassenstein - Fifa / Europress / Getty