Géza
-12 °C
-4 °C

Kosaras gálával nyit a Tüskecsarnok

2014.11.11. 13:18

A felújított budapesti Tüskecsarnok ad otthont november 29-én az All-Star Kelet-Nyugat kosárlabda gálamérkőzésnek. Az évtizedes hagyományokkal rendelkező eseményre ezúttal is a szurkolók állítják össze a kezdő csapatokat: a férfi A-csoport alapszakaszában résztvevő együttesek játékosaira november 11-től - csaknem két héten keresztül - lehet szavazni a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos internetes oldalán: (www.kosarsport.hu/allstargala).

A 18:30-kor kezdődő főmeccs előtt előtt rendezik meg a főiskolások Kelet-Nyugat összecsapását, megmutatják tudásukat a kerekesszékes kosarasok és természetesen lesz félpályás, illetve hárompontos dobóverseny is. A Face Team mellett fellép a gálán a Red Foxes csapat - a gyönyörű ukrán táncoslányok Európa számos sporteseményén tűzbe hozták már a közönséget.

Hogy melyik két szakvezető irányítja a keleti, valamint a nyugati csapatot, majd csak a 29-i gálát megelőző forduló után derül ki, hiszen a hagyományoknak megfelelően a bajnokságban legjobban álló csapatok edzője ülhet le a kispadra (az eddig látottak alapján Keleten felkészül Dzunics Braniszlav vagy Sztojan Ivkovics, Nyugaton Kálmán László vagy Sabáli Balázs).

Jegyek 2000 forintért kaphatók a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában. További információ és szavazás: www.kosarsport.hu/allstargala