Megvannak a kosárgála csapatai

2014.11.25. 15:39

A szavazás befejeztével kialakultak a csapatok a budapesti Tüskecsarnokban szombaton rendezendő All Star Kelet-Nyugat kosárlabda gálamérkőzésre. A magyar szövetség keddi tájékoztatása szerint hétfő délig lehetett szavazni az MKOSZ honlapján, a kezdőcsapatok a voksok alapján álltak össze, majd a két válogatott edzője töltötte fel a kereteket.

Kelet válogatottját Dzunics Braniszlav (Atomerőmű), a Nyugatét pedig Sabáli Balázs (Sopron) irányítja majd. Munkájukat egy-egy kollégájuk is segíti: a Nyíregyháza, illetve a Falco vezetőedzőjét, Sitku Ernőt és Kálmán Lászlót hívták el maguk mellé a kispadra.

A 18.30-kor kezdődő főmeccs előtt rendezik meg a főiskolások Kelet-Nyugat összecsapását, bemutatják tudásukat a kerekesszékes kosarasok, és lesz félpályás, illetve hárompontos dobóverseny is.

A kosárgála a csütörtöki átadást követően az első sportesemény a Tüskecsarnokban, amelynek építése több mint húsz éve kezdődött el.

A kezdőcsapatok:

Kelet: Pongó Martin, Kilpatrick Wise, Andrija Ciric, Jarrod Jones, Tóth Ádám

Nyugat: Jermaine Thomas, Perl Zoltán, Milos Borisov, Hendlein Roland, Csorvási Milán

A keretek:

Kelet: Dugat Henry (ASE), Pongó Martin (Kecskemét), Lakosa Zsolt (MAFC), Kilpatrick Wise Jeremy (Nyíregyháza), Kinney James (Kecskemét), Andrija Ciric (Szeged), Kerpel-Fronius Balázs (Jászberény), Eilingsfeld János (ASE), Nermin Hujdurovic (Nyíregyháza), Jarrod Jones (ASE), Filip Barovic (Kecskemét), Tóth Ádám (ASE)

Edzők: Dzunics Braniszlav (ASE), Sitku Ernő ( Nyíregyháza)

Nyugat: Jermaine Thomas (Sopron), Goran Martinic (Falco), Anthony Nelson (Pécs), Nick Raivio (Kaposvár), Perl Zoltán (Falco), Gáspár Dávid (ZTE), Lasan Kromah (Alba), Milos Borisov (Sopron), Hendlein Roland(Kaposvár), Veljko Budimir (Pécs), Nathan Healy (ZTE), Csorvási Milán (Alba)

Edzők: Sabáli Balázs (Sopron), Kálmán László (Falco)