Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Rossz irányba kezdték el az NBA-meccset

2014.12.04. 10:48

Az NBA-meccseken mindig a vendég fél választhatja ki, hogy melyik palánk felé támadva szeretné megkezdeni a mérkőzést. Ez így volt szerda este a Minnesota Timberwolves-Philadelphia 76ers találkozóján is, csakhogy végül valahogy a választással ellentétesen álltak fel a csapatok, így a feldobás után nem arra támadott a 76ers, amerre eredetileg kérte.

Ez nagyon nem okozott fennakadást, egészen az első játékmegszakításig, amire 15 másodpercet kellett várni, ekkor szabálytalankodott ugyanis Henry Sims. A bírók, amint észrevették, hogy nem jó irányba megy a meccs, ezt jelezték, azzal együtt, hogy újra kell kezdeni a mérkőzést az elejéről, vagyis Sims faultját is törölték.

Szerencséjükre 0-0 volt az állás, ha mondjuk kicsit később, akár már bőven a negyedben járva tűnt volna fel valakinek, hogy rossz oldalra kezdtek, nagyobb is lehetett volna a gond.

A mérkőzést végül a vendég Philadelphia nyerte 85-77-re, ezzel 17 nyeretlen meccsel megszakították a sorozatukat, eggyel az előtt, hogy beérték volna a rekordgyenge kezdést tartó 2009-10-es New Jersey Netset, ami sorban 18 vereséggel kezdte akkor a szezont.

A többi szerdai eredményt erre találják.