Rossz irányba kezdték el az NBA-meccset

2014.12.04. 10:48

Az NBA-meccseken mindig a vendég fél választhatja ki, hogy melyik palánk felé támadva szeretné megkezdeni a mérkőzést. Ez így volt szerda este a Minnesota Timberwolves-Philadelphia 76ers találkozóján is, csakhogy végül valahogy a választással ellentétesen álltak fel a csapatok, így a feldobás után nem arra támadott a 76ers, amerre eredetileg kérte.

Ez nagyon nem okozott fennakadást, egészen az első játékmegszakításig, amire 15 másodpercet kellett várni, ekkor szabálytalankodott ugyanis Henry Sims. A bírók, amint észrevették, hogy nem jó irányba megy a meccs, ezt jelezték, azzal együtt, hogy újra kell kezdeni a mérkőzést az elejéről, vagyis Sims faultját is törölték.

76ers-Timberwolves kezdés

Szerencséjükre 0-0 volt az állás, ha mondjuk kicsit később, akár már bőven a negyedben járva tűnt volna fel valakinek, hogy rossz oldalra kezdtek, nagyobb is lehetett volna a gond.

A mérkőzést végül a vendég Philadelphia nyerte 85-77-re, ezzel 17 nyeretlen meccsel megszakították a sorozatukat, eggyel az előtt, hogy beérték volna a rekordgyenge kezdést tartó 2009-10-es New Jersey Netset, ami sorban 18 vereséggel kezdte akkor a szezont.

A többi szerdai eredményt erre találják.