Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ennél rosszabb tripla még nem volt az NBA-ben

2014.12.11. 10:38

Sorban harmadszor kapott ki a jelenleg 8-12-vel álló Brooklyn Nets, ami szerda este is elképesztően pocsék formáját mutatta a Chicago Bulls ellen. De hogy mennyire volt pocsék, azt Cory Jefferson dobásánál jobb példával nem is tudnánk bemutatni.

A Nets újonca a negyedik negyed elején 77-68-as Chicago-vezetésnél próbált segíteni a felzárkózásban, de a kísérletéből óriási égés lett. Ráadásul a videón is hallható, hogy amint elengedte, valaki már a pályán kiáltotta, hogy short, vagyis rövid, és így is lett.

Jefferson persze nem maradt el a magyarázattal, a meccs után twitteren írta, hogy kicsúszott a kezéből a labda, ezért ment ennyire félre. Ráadásul mivel eddig a kilenc meccsén, amikor játszhatott a Netsben, ötből egyetlen triplája sem volt jó, úgyhogy nem lenne csoda, ha egy ideig a vezetőedző Lionel Hollins letiltaná a hárompontosokról.

A végeredmény 105-80 lett a Bulls javára, a többi szerda esti eredményt itt találják.