Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kobe Bryant őrjöngve anyázta a társait

2014.12.12. 09:30

Bár a Los Angeles Lakers meglehetősen rosszul kezdte az idei NBA-szezont, hiszen csak 6-16-tal állnak, Kobe Bryant eddig meglehetősen jól tűrte a gyenge szereplést. Eddig.

Merthogy a Lakers csütörtöki edzésén egész egyszerűen elszakadt nála a cérna, és őrjöngve hagyta ott a társait.

„Már tudom, hogy miért vesztünk el annyi meccset. Mert puhák vagyunk, mint a vécépapír.”

És még ez volt a legenyhébb sértés, amit a többiekhez vágott. Kapott a Lakers általános igazgatója, Mike Kupchak is, bár neki is inkább főleg a többi kosarast szidta, akik szart se csinálnak mellette a pályán. A Lakers Nationnek videója is van az edzésről, de Kobe monológjából nem sokat lehet érteni, annyi mindent kellett kisípolniuk.

A legendás játékos a pár évvel ezelőtt még maga körül őrültet kirobbantó Jeremy Linre is rászállt, akit a dobásaival kezdett szekálni.

Bryant egyébként teljesen átlagos edzésként értékelte a tegnapit, csak annyit mondott, hogy a szokásos énjét hozta, és nem tudja, hogy a társain segít-e, ha így viselkedik, de legalább kicsivel tempósabb lett az edzés, sőt, Nick Youngból például a legjobbat hozza ki az ilyesmi.

A Lakers Nation tudósítója, Serena Winters szerint sem volt nagy ügy, a Lakersnél és a többi NBA-csapatnál is így zajlanak az edzések.