Sára, Márió
-6 °C
2 °C

Kobe Bryant őrjöngve anyázta a társait

2014.12.12. 09:30

Bár a Los Angeles Lakers meglehetősen rosszul kezdte az idei NBA-szezont, hiszen csak 6-16-tal állnak, Kobe Bryant eddig meglehetősen jól tűrte a gyenge szereplést. Eddig.

Merthogy a Lakers csütörtöki edzésén egész egyszerűen elszakadt nála a cérna, és őrjöngve hagyta ott a társait.

„Már tudom, hogy miért vesztünk el annyi meccset. Mert puhák vagyunk, mint a vécépapír.”

És még ez volt a legenyhébb sértés, amit a többiekhez vágott. Kapott a Lakers általános igazgatója, Mike Kupchak is, bár neki is inkább főleg a többi kosarast szidta, akik szart se csinálnak mellette a pályán. A Lakers Nationnek videója is van az edzésről, de Kobe monológjából nem sokat lehet érteni, annyi mindent kellett kisípolniuk.

A legendás játékos a pár évvel ezelőtt még maga körül őrültet kirobbantó Jeremy Linre is rászállt, akit a dobásaival kezdett szekálni.

Bryant egyébként teljesen átlagos edzésként értékelte a tegnapit, csak annyit mondott, hogy a szokásos énjét hozta, és nem tudja, hogy a társain segít-e, ha így viselkedik, de legalább kicsivel tempósabb lett az edzés, sőt, Nick Youngból például a legjobbat hozza ki az ilyesmi.

A Lakers Nation tudósítója, Serena Winters szerint sem volt nagy ügy, a Lakersnél és a többi NBA-csapatnál is így zajlanak az edzések.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!