Jordan a legrosszabb napján is tízszer jobb Kobe Bryantnél

2014.12.18. 10:18

Reggie Miller majdnem húsz évet húzott le az NBA-ben, játszott Michael Jordan és Kobe Bryant ellen is, úgyhogy miután a napokban a Lakers-kosaras megelőzte Jordant az NBA örökrangsorán, ő is beszállt a vitába, alaposan kiosztotta Kobe-t. 

A mindvégig az Indiana Pacersben kosarazó Miller szerint nem kérdés, hogy Jordan ellen sokkal keményebb volt játszani, mint Bryant ellen. „Michael Jordan a legrosszabb napján is tízszer jobb volt, mint Kobe Bryant a legjobb napján. De ezzel nem akarom Kobe Bryant eredményeit leszólni, mert ellene is voltak nehéz pillanataim". 

Miller azért mondott jót is Koberól, szerinte elképesztően sok pontot szerzett, ehhez pedig nagyon sok kitartás kell, ráadásul gyerekkori ikonját előzte meg, ez még értékesebbé teszi az egészet. 

Miller még aktív karrierje során nagy dumás volt, folyamatosan nyomta a szöveget az ellenfeleinek, része volt taktikájának, 1993-ban Jordannel össze is balhézott meccs közben, alig lehetett szétszedni őket. 

JORDAN vs MILLER Fight!

Kilenc évvel később Kobe Bryanttel is összeugrott, abból még komolyabb balhé lett. 

https://www.youtube.com/watch?v=

De a pontszerzés sem ment neki rosszul, a tizenhetedik helyen van az örökrangsorban, 25 279 ponttal fejezte be karrierjét.