Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hanga passzával a Harlem Globetrottersbe is beférne

2014.12.30. 17:36

Az Avellinóban kosarazó Hanga Ádám az év végén sikert sikerre halmoz. Beválasztották az olasz bajnokság All Star-csapatába, hétvégén eddig legjobb meccsét produkálta, hétfőn pedig olyan gólpasszt adott, amit a forduló legszebb jelenetének választottak.

Az Avellino hétfőn hazai pályán 80-77-re kikapott a Brindisitől, a magyar légiós 30 perc alatt kilenc pontot, hat gólpasszt és három lepattanót gyűjtött. Egyik látványos asszisztja - melyet a háta mögött adott - a forduló jelenete lett (A videón 3:15-től.)  A tízes listán ráadásul Hanga kétszer szerepel, a hetedik helyen ugyanis az ő estében dobott triplája áll (A videón 1:15-től).

„Kétszer szerepelni a forduló Top 10-ében nem kis dolog. Látványos játékom van, nagyon örülök ennek az elismerésnek, viszont akkor lennék teljesen boldog, ha tegnap hoztuk volna a végjátékot" - nyilatkozta az MTI-nek a 25 éves kosaras, aki - első magyarként - jelen lesz a Serie A januári All Star-gáláján is.