Hanga passzával a Harlem Globetrottersbe is beférne

2014.12.30. 17:36

Az Avellinóban kosarazó Hanga Ádám az év végén sikert sikerre halmoz. Beválasztották az olasz bajnokság All Star-csapatába, hétvégén eddig legjobb meccsét produkálta, hétfőn pedig olyan gólpasszt adott, amit a forduló legszebb jelenetének választottak.

Az Avellino hétfőn hazai pályán 80-77-re kikapott a Brindisitől, a magyar légiós 30 perc alatt kilenc pontot, hat gólpasszt és három lepattanót gyűjtött. Egyik látványos asszisztja - melyet a háta mögött adott - a forduló jelenete lett (A videón 3:15-től.)  A tízes listán ráadásul Hanga kétszer szerepel, a hetedik helyen ugyanis az ő estében dobott triplája áll (A videón 1:15-től).

„Kétszer szerepelni a forduló Top 10-ében nem kis dolog. Látványos játékom van, nagyon örülök ennek az elismerésnek, viszont akkor lennék teljesen boldog, ha tegnap hoztuk volna a végjátékot" - nyilatkozta az MTI-nek a 25 éves kosaras, aki - első magyarként - jelen lesz a Serie A januári All Star-gáláján is.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás