Botrányt csináltak Kínában a volt NBA-sek

2015.02.14. 12:30

Von Wafer nem igazán tudott megragadni második körben drafolt kosarasként az NBA-ben, bejárta a fél ligát: megfordult a Los Angeles Lakersben, a Los Angeles Clippersben, a Denver Nuggetsben és a Houston Rocketsban, volt egy kis bostoni és orlandói időszak is. 

Az utóbbi években már Oroszország és Kína között ingázott, pénteken a kínai bajnokságban, a Sanghszi Csungjü Brave Dragons játékosaként csinálta a fesztivált.

Az egész azzal indult, hogy a Csingtao Double Star Eagles elleni rájátszás-meccsen Wafer gyomron vágta az ellenfelet, nyilván leküldték, úgyhogy a pálya szélén kezdett őrjöngeni, behajított egy széket a nézőtérre.

A Brave Dragons játékosai nehezen viselték, hogy kikaptak, a végén a győztes csapatból az iráni Hamed Haddadi ment volna oda az amerikai Jeremy Tylerhez (mindketten játszottak az NBA-ben), de Tyler ellökte magától ellenfelét.

Itt még sikerült rendet tenni, de aztán az öltözőfolyosón kitört a balhé, a rendőröknek kellett beavatkozniuk, hogy vissza tudják fogni a megvadult kosarasokat. 

Shanxi and Qingdao players fight