A bíró fejbe dobta a kosarast, az meg technikaival torolta meg ezt

2015.03.16. 15:47

A San Antonio Spurs egyik kulcsembere, Manu Ginobili egy bokasérülés miatt legalább egy hetet kihagy, de a Minnesota Timberwolves elleni meccsen azért egy emlékezetes poénra is futotta neki.

Ginobili büntetőhöz készült, de jelezte a bírónak, hogy néhány pillanatra még szüksége van a dobásig. Leroy Richardson ezt nem vette észre, és véletlenül fejbe dobta a kosarast. Ginobili gyorsan lereagálta az ügyet, technikai hibát mutatott a bírónak.

Ginobili technikaival jutalmazza a bírót

Az argentin kosaras a harmadik negyedben kiszállt, mert elesett és megsérült a bokája. Addig 11 pontot szerzett, és volt két asszisztja is, valamint nagyon látványosan blokkolta a gyűrűre törő Kevin Martint is.

Az Atlanta Hawks kosarasa, Kyle Korver sem tudta végigjátszani a meccsét, orrtörés miatt a második negyedben le kellett jönnie. Hosszú sorozata szakadt meg ezzel, a korábbi 51 meccsének mindegyikén tudott hárompontost dobni.

Az Oklahoma City Thunderben Russel Westbrook továbbra is nagy formában játszik. A Chicago Bullsnak 36 pontot dobott 11 lepattanója és hat asszisztja mellett.

A csütörtökön 57 pontot szóró Kyrie Irving ezúttal 33-at dobott Orlandóban, a Cleveland sorozatban tizedszer verte meg a floridaiakat.

A Los Angeles Clippers zsákolóbajnoka, Blake Griffin 11 ponttal tért vissza könyökműtéte miatti 15 meccses kényszerszünet után.

Eredmények:

Oklahoma City Thunder-Chicago Bulls 109-100
LA Clippers-Houston Rockets 98-100
New Orleans Pelicans-Denver Nuggets 111-118, kétszeri hosszabbítás után
Orlando Magic-Cleveland Cavaliers 108-123
San Antonio Spurs-Minnesota Timberwolves 123-97
Toronto Raptors-Portland Trailblazers 97-113
Phoenix Suns-New York Knicks 102-89
Los Angeles Lakers-Atlanta Hawks 86-91