Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C

Ülőboksz és hét technikai a Chicago Bulls meccsén

2015.04.21. 09:51

Összesen hét technikait osztottak ki a Chicago Bulls–Milwaukee Buckson az NBA-rájátszásban kedd hajnalban, és volt még egy kiállítás is.

Először a második negyed elején szabadultak el az indulatok, miután a bullsos Aaron Brooks és a Bucks-center John Henson összeakadtak. Henson fellökte ellenfelét, mire odaugrottak mindkét csapatból többen, a vége négy technikai lett, ekkor még nem állítottak ki senkit. 

Aztán az utolsó negyedben a bucksos Zaza Pachulia is begyűjtött egy technikait, majd nem sokkal később ismét bajba került. A labdáért harcolt a chicagói Nikola Miroticcsal, a vége az lett, hogy mindketten a földön kötöttek ki. Pachulia hátrakönyökölt, ezt a Bulls-kosaras zokon vette, és a földön ülve lökdöste ellenfelét, néhány ütést is megpróbáltak elengedni a másik felé, mielőtt széthúzták őket. Mindketten technikait kaptak, és mivel Pachuliának ez volt a második, ő nem folytathatta a meccset.

A Bulls 91-82-re nyert, Jimmy Butler harmincegy pontot dobott, korábban a rájátszásban még nem szerzett ennyit. A Chicago 2-0-ra vezet a párharcban.

Másodjára nyert a Golden State Warriors is a New Orleans Pelicans ellen, zsinórban huszadik hazai meccsüket húzták be. Az első meccs Pelicans-hőse, Anthony Davis most is gondot okozott időnként a Warriorsnak, de aztán Stephen Curryvel és Kay Thompsonnal nem tudtak mit kezdeni a vendégek. A szupersztár Curry ráadásul megint ilyen passzokkal kábított.

A Warriors 97-87-re nyert, és 2-0-ra vezet a négy győzelemig tartó párharcban.

Főcsoport-negyeddöntő, 2. mérkőzések:

Keleti főcsoport:

Chicago Bulls–Milwaukee Bucks 91-82

Az állás: 2-0 a Chicago javára.

    

Nyugati főcsoport:

Golden State Warriors–New Orleans Pelicans 97-87

Az állás: 2-0 a Golden State javára.  • Vennék
  • Hírek