Három új játékos az Atomerőmű KSC Szekszárd női kosárlabdacsapatában

2015.09.16. 17:37

Három új játékossal erősített a női kosárlabda NB I-ben szereplő Atomerőmű KSC Szekszárd, amely a hétvégén a 46. Sió Kupán folytatja a felkészülését a következő idényre.

Magyar Gergely vezetőedző szerdán az MTI-nek elmondta, centerposztra Jade Barbert szerezték meg, s a portugál bajnokságból érkező amerikai játékos meghatározó lehet majd a palánk alatt.

Őri Györgyi a PINKK-Pécsi 424 után folytatja Szekszárdon, míg az ukrán Katerina Rimarenko a lengyel élvonalból érkezik az együtteshez, mindketten bevethetőek a külső posztokon. Utóbbi játékos vízumproblémák miatt még nem érkezett meg Szekszárdra, a tolnai megyeszékhely sportcsarnokában pénteken kezdődő Sió Kupán azonban már várhatóan pályára lép.

Az előző kiírásban nyolcadik helyen záró együttes szakvezetője megjegyezte, bízik benne, hogy az idén komolyabb célokért küzdhet a csapat. A Sió Kupán a bosnyák bajnok Celik Zenica, a Vasas Akadémia, az Atomerőmű KSC Szekszárd, az ASC Sepsi-SIC, a PEAC Pécs és a PINKK-Pécsi 424 küzd majd egymással. (MTI)