LeBron, jövünk érted!

2015.10.22. 10:47

A jövő héten kezdődik az új NBA-szezon, ahol a címvédő Golden State Warriors ellen idén is az egyik legnagyobb esélyes a LeBron Jamesszel felálló Cleveland Cavaliers.

Tudják ezt a sztár volt csapatánál, a Miami Heatnél is, ahol James egykori csapattársa, Dwyane Wade mesélt arról, milyen szezonra számíthatnak a clevelandiek.

LeBron tudja, hogy jövünk értük. Ők a legjobbak a keleti konferenciában, mindenki őket akarja majd elkapni. 

A két csapat már a nyitóhétvégén találkozik egymással. 

Az ESPN-nek adott interjúban Wade arról is beszélt, hogy végre teljes létszámban mehetnek neki az idénynek, ellentétben a Cavaliersszel. A múlt szezonban Wade mellett Chris Bosh is sokat hagyott ki sérülések miatt, most viszont egészségesek a kulcsemberek. 

A Cavaliersnél ellenben Kyrie Irving, Iman Shumpert, Kevin Love, Matthew Dellavedova és J.R. Smith sem százszázalékos egyelőre. De legalább sikerült megegyezni végre Tristan Thompsonnal, aki öt évre szóló, 82 milliós szerződést kötött a csapattal szerdán. 

Tavaly nem sikerült valami jól az alapszakasz első fele az új szupercsapatnak kikiáltott Cavaliersnek, de aztán belelendültek LeBronék, és meg sem álltak a nagydöntőig, ahol 4-2-es összesítéssel verte őket a Golden State.