Lehet önzőzni, csak ne lenne ilyen röhejes

2015.11.02. 12:17

A Houston Rockets és a Loss Angeles Lakers sem tudott még nyerni ebben az NBA-idényben, mindkét csapat elbukta harmadik meccsét is.

Lakersnél az már szinte hagyomány, tavaly is három vereséggel kezdtek Kobe Bryanték. A támadások nagyon nem mentek nekik a Dallas ellen, elég csak megnézni, mit csinált a labdát le passzolni nem akaró Bryant, akinek 3/15 volt a mezőnymutatója. Mutatjuk:

A Mavericksben a Dirk Nowitzki nagyon élt, 25 pontot szerzett a német csatár, végül 103-93-ra nyerte csapata.

A Houston egy félidőt egész jól lehozott, úgy tűnt, hogy 21 pontos előnyből megszerzi első győzelmét a Miami Heat ellen, de teljesen összezuhantak James Hardenék. A Rockets-vezérnek ezúttal pocsékul ment, tíz triplakísérletéből egyetlen egy sem ment be. A másik oldalon viszont Whiteside és Wade szórta a pontokat, ketten 41-et hoztak össze 23 perc alatt. A vége katasztrofális Houston-vereség lett, húsz ponttal nyert a Miami.

Annak azért örülhetnek, hogy Patrick Beverley cselét újra és újra megmutatják, a Houston-játékos úgy meghintáztatta Dragicot, hogy az földre ült. Beverley, ha már helyet csinált magának, egy látványos zsákolással fejezte be az akciót.

A San Antonio Spurs három meghatározó játékosa, Tim Duncan, Tony Parker és Manu Ginobili az NBA történetének legtöbb győzelmével rendelkező triója lett a Bostonban aratott győzelemmel. Az 541. sikerrel éppen egy legendás bostoni triót, Robert Parish-t, Larry Birdöt és Kevin McHale-t utasították maguk mögé. Duncan ráadásul duplán ünnepelhetett, ugyanis bedobta pályafutása 26 ezredik pontját is, ezt az NBA történetében 14-edikként mondhatja el magáról.     

Eredmények:

  • Charlotte Hornets-Atlanta Hawks 92-94
  • Boston Celtics-San Antonio Spurs 87-95
  • Miami Heat-Houston Rockets 109-89
  • Toronto Raptors-Milwaukee Bucks 106-87
  • Chicago Bulls-Orlando Magic 92-87
  • Oklahoma City Thunder-Denver Nuggets 117-93
  • Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks 93-103