LeBron egykezes asszisztját nem lehet elégszer megnézni

2015.11.09. 11:56

A Cleveland Cavaliers 101-97-re verte vasárnap az Indiana Pacerst a 29 ponttal záró LeBron James vezetésével, de mi inkább a sztárkosaras egyik asszisztját mutatjuk meg még az első negyedből. 

Kevin Love játszotta neki vissza a labdát, és ballal, vagyis a gyengébbik kezével egyből a pálya másik szélén teljesen üresen álló Richard Jeffersont hozta játékba, aki meg is csinálta a hármast. 

James és Kyrie Irving még az NBA-döntő első mérkőzése előtt, júniusban szórakozott azzal az egyik edzésen, hogy bal kézzel próbáltak kosárra dobni, de nem igazán ment egyiküknek sem.

Pályán volt a Los Angeles Lakers és Kobe Bryant is vasárnap, ők a New York Knickstől kaptak ki 99-95-re, és a klasszis is csak szenvedett a pályán. Utolsó tizenhárom mezőnypróbálkozásából tízet elrontott, igaz, keményen megdolgozta az őt védő Carmelo Anthony is. 

Bryantnek a Madison Square Garden azért is különleges helyszín, mert pályafutása első NBA-pontját itt szerezte, még 1996-ban büntetőből, és itt játszott először All Star-meccset is. Bár nem beszélt még arról, hogy a szezon végén befejezné, de lehet, hogy most játszott ezen a helyszínen utoljára. 

Eredmények:

Cleveland Cavaliers-Indiana Pacers 101-97

New York Knicks-Los Angeles Lakers 99-95

Miami Heat-Toronto Raptors 96-76

Oklahoma City Thunder-Phoenix Suns 124-103

Portland Trail Blazers-Detroit Pistons 103-120