Hanga óriási alley-oopot vágott a Barcának

2015.11.23. 11:04

A szezonban először Hanga Ádám csapatának, a Laboral Kutxának sikerült legyőznie a Barcelonát, igaz, csak hosszabbításban tudták megcsinálni a bravúrt.

Hanga 33,5 perc alatt 8 pontot, 3 lepattanót és 2 asszisztot hozott a meccsen, és ebben volt egy hatalmas alley-oop is, aminél a meccs legjobbjától, Darius Adamstől kapta a remek labdát a magyar kosaras.

Hanga alley-oopja a Barcelona ellen

„Újra tökéletes hetet zártunk, és nem akármilyen ellenfelek ellen. Az Euroligában a top 16-ba jutásunk miatt kiemelt fontosságú volt a meccs, amelyet jó játékkal hoztunk is. A hétvégi bajnokin igazi rangadót vívtunk az addig veretlen Barcelonával. Spanyolországban nekünk van a legnagyobb, közel 16 ezres arénánk, amelyben a szurkolók hétről hétre fantasztikus hangulatot teremtenek” – nyilatkozta Hanga az MTI-nek a mérkőzésről.

Hanga mostanában remek formában van, múlt héten az EA7 Milano ellen osztott ki egy akkora blokkot Charles Jenkins próbálkozásánál, hogy övé lett a játéknap legszebb védekezése a 94-82-re megnyert meccsen.

A Laboral csütörtökön az Olympiakosszal találkozik az Euroligában, míg a bajnokságban vasárnap a Zaragoza ellen folytatja.