Eltört az NBA-sztár keze, miközben a barátját verte

2016.01.26. 23:08

A Los Angeles Clippers sztárkosarasa, Blake Griffin épp most tért volna vissza csapatába, miután tizennégy meccset kihagyott sérülés miatt, de most ismét heteket kell kihagynia, mert

a jobb kezében eltört egy csont, miközben az NBA-csapat egyik alkalmazottjával verekedett. 

A becslések szerint legalább négyhetes kihagyás vár a játékosra. A balhé még a hét elején történt, és a másik résztvevő Matias Testi volt, aki a Clippers felszereléseiért felel. Az ESPN szerint Griffin egy étteremben megütötte Testit, aki ezután inkább kiment az utcára, de Griffin követte, és ütlegelte tovább. 

Azért is furcsa, ami történt mert ők ketten jó viszonyban voltak, a közösségi oldalaikon is több közös képük volt. A csapat mindkettejüket hazaküldte, és szigorú vizsgálatot ígértek, mert az ilyesmi nem méltó a Clippers szellemiségéhez. A Los Angeles-ieknek mondjuk nélküle is megy, tizenegy meccset nyertek, és csak hármat vesztettek el, amíg sérült volt. 

Griffin 2014 novemberében is verekedésbe keveredett egy Las Vegas-i bárban, állítólag azért rágott be, mert a férfi többször az arcába vakuzott a telefonjával.