LeBron James az NBA legröhejesebb színésze

2016.05.22. 13:35

A Cleveland Cavaliers először kapott ki a rájátszásban, a Keleti-főcsoport döntőjében a Toronto Raptors szépített, 99-84-re győzte le LeBron Jameséket a kínos jelenettel is megszakított meccsen.

A műesés, nemcsak a futballban divat, a kosárlabdában is megpróbálják alkalmazni, de azért nem ártana tudni, hogy ki kivel van, különben akkorát lehet égni, mint LeBron James. 

Az első félidő végén a torontói Bismarck Biyombo és a clevelandi Tristan Thompson kezdett el balhézni egymással, aztán Corey Joseph és DeMarre Carroll próbálta csitítani a feleket, végül James is odalépett. Thompson már hagyta volna a fenébe az egészet, de mikor elindult, még hátraütött. Pont Jamest találta el, aki színpadiasan elesett és méterekkel később állt meg. James abban a tudatban volt, hogy valamelyik torontói legyintette meg. Egy darabig a bírók is.

Szerencsére azért játszottak is, a harmadik harmad elején még benne lehetett a düh a végül 24 pontig jutó Jamesban, amikor úgy gyötört be egy kosarat, hogy ketten is belekapaszkodtak. Összességében azonban ez nem a Cleveland napja volt, nagyon rosszul dobott a mezőnyből.

A Toronto annál nagyobbat játszott. DeMar DeRozan 32 pontot dobott, Kyle Lowry húszat, Biyombo pedig remekül lepattanózott, összesen 26 labdát szedett össze.

Keleti főcsoport-döntő, 3. mérkőzés:
Toronto Raptors-Cleveland Cavaliers 99-84    
    A párharc állása: 2-1 a Cleveland javára.