LeBronnak nem szóltak, hogy ez még nem vérre megy

2016.10.19. 10:14

A júniusi NBA-döntő hetedik meccsén LeBron James és Kyrie Irving emberfelettit alkotott azért, hogy megverjék a legyőzhetetlennek tartott Golden State Warriorst. Utóbbi a minden eldöntő dobást vállalta el, előbbi pedig a szokásos pontgyártás mellett védekezésben is nagyon odatette magát.

Ennek egyik ikonikus pillanata az volt, amikor 2 perccel a vége előtt, 89-89-es állásnál a sarokból sprintelt vissza, hogy megállítsa az egyszerű kosárra számító Andre Iguodalát. LeBron nem aprózta el, hatalmas blokkal állította meg az ellenfelét, most pedig, még az előszezonban ugyanezt a játékot másolta le.

A címvédő Cavaliers a Washington Wizards ellen játszott épp az Ohio State Buckeyes egyetemi kosárcsapat pályáján – az egyetemi csapatban sosem játszó LeBron rajongásig szereti annak az államnak a csapatát, ahol született –, amikor megint nem ismert kegyelmet.

Ezúttal épp ő és Irving hibáztak, LeBron felé volt kicsit magas a passz, amiből Kelly Oubre indult meg. James viszont begyújtotta a rakétákat, és ahogy négy hónappal ezelőtt, úgy ezúttal is hatalmas sapkát osztott ki.

Well, LeBron is picking up right where he left off.

SportsCenter (@sportscenter) által közzétett videó,

A Cavaliers a kemény védekezés ellenére kikapott az utolsó előszezonmeccsén. Az alapszakaszt október 25-én, a New York Knicks elleni meccsel ők nyitják majd.