Sándor, Ede
-5 °C
-2 °C

Westbrook kiborult, lezavarták a pályáról a bírók

2016.12.30. 08:50

Az Oklahoma City Thunder tizenhat pontos hátrányban volt a Memphis Grizzlies ellen péntek hajnalban az NBA-ben, részben ezért is volt ideges a tripla-dupla-gyáros Russell Westbrook, aki a harmadik negyedben kezdett el hevesen reklamálni az egyik bírónak.

A játékvezető nem díjazta a dolgot, úgyhogy adott egy technikait Westbrooknak. Na ettől még inkább berágott az OKC-sztár, és mondta tovább a magáét, úgyhogy megkapta a második technikait is, ami azt jelentette, hogy vége a meccsének.

Még lefelé menet is reklamált, bár az is igaz, hogy a játékvezető is túlreagálta egy kicsit a dolgot. Westbrooknak ez volt pályafutása negyedik kiállítása. Amíg a pályán volt huszonegy pontot és öt blokkot jegyzett, de a kiválása után nagyon simán ki is kapott az Oklahoma City, a Memphis 114-80-ra ütötte ki őket. 

Westbrook a mérkőzés után sem hagyta annyiban a történteket, azt mondta, rengeteg technikait kap dumálásért, és lassan semmit nem mondhat, miközben szétverik a pályán. "Nem úgy bánnak velem a bírók, mint bármelyik másik kosarassal, és ez nagyon zavar" - mondta. 

Az Oklahoma City kosarasa emberfelettit megy eddig ebben az alapszakaszban, a napokban jegyezte szezonbeli tizenötödik tripla-dupláját. 

Eredmények:

  • Charlotte Hornets-Miami Heat 91-82
  • Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder 114-80
  • Cleveland Cavaliers-Boston Celtics 124-118
  • Utah Jazz-Philadelphia 76ers 100-83
  • Phoenix Suns-Toronto Raptors 99-91
  • Los Angeles Lakers-Dallas Mavericks 89-101