Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

LeBron beégett a zsákolásnál, kétszer

2017.02.10. 10:30

A Cleveland Cavaliers már éppen kezdett volna kimászni abból a gödörből, amibe januárban esett, de zsinórban négy győztes meccs után az Oklahoma City Thunder ellen megint becsúszott egy vereség, ráadásul LeBron Jamesnek is keserves estéje volt. 

Az egy dolog, hogy a teljes utolsó negyedben nem volt képes pontot szerezni, de korábban két zsákolásnál is beégett. Először a második negyedben fogott ki rajta a gyűrű, amikor egy tiszta helyzetből képtelen volt behúzni a labdát. Bár elsőre úgy tűnhet, hogy szabálytalankodtak ellene, és ő is reklamált, de a lassításon látszott, hogy az OKC-kosaras nem ért hozzá a levegőben. 

A harmadik negyedben már oldalról próbált betörni, de megint nem jött össze a zsákolás, mert belecsapta a labdát a gyűrűbe. 

A meccset amúgy 18 ponttal zárta.

A másik oldalon jött a szokásos tripla-dupla Russell Westbrooktól, akinek ez volt a szezonban a huszonhatodik ilyen teljesítménye. Most 29 pontot, 11 asszisztot és 12 lepattanót szerzett a 118-109-re megnyert meccsen. 

Eredmények:

  • Portland Trail Blazers-Boston Celtics 111-120
  • Dallas Mavericks-Utah Jazz 112-105 - hosszabbítás után
  • Oklahoma City Thunder-Cleveland Cavaliers 118-109
  • Charlotte Bobcats-Houston Rockets 95-107
  • Orlando Magic-Philadelphia 76ers 111-112