Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hatalmas ajándékot kapott a Bulls 1 másodperccel a vége előtt

2017.02.17. 09:53

A Boston Celtics-kosarasok nehezen emésztették meg, hogy egy másodperccel a meccs vége előtt ítéltek meg két büntetőt az egypontos hátrányban lévő Bullsnak péntek hajnali meccsükön. 

Az történt, hogy a vége előtt a labdát eleresztő Jimmy Butler könyökéhez épphogy hozzáért a celticses Marcus Smart még a dobás közben, itt van videón is a lényeg: 

A szabályok szerint jó döntést hoztak a bírók, hogy befújták, gyakorlatban viszont ennyiért ritkán szoktak fújni, pláne a meccs végén, a Celtics-sztár Isaiah Thomas is reklamált elég rendesen.

A Bulls bedobta mindkét büntetőt, és fordítottak 104-103-ra, a bostoniak meg a hátralévő egy másodpercben már nem tudott csodát tenni, kikaptak. A Bulls amúgy nagyon biztosan dobta a büntetőket egész meccsen, mind a huszonkettőt értékesítették. 

A Celticsnek azért is jött nagyon rosszul a vereség, mert nagy versenyben vannak a Cleveland Cavaliersszel a főcsoport első helyéért. 

Eredmények:

Chicago Bulls-Boston Celtics 104-103

Indiana Pacers-Washington 76ers 98-111