Árpád
-2 °C
4 °C

LeBron blokkjától bárki elszégyellné magát

2017.02.24. 08:54

A Cleveland Cavaliers a New York Knicksszel meccselt péntek hajnalban, és az utolsó negyedben már tizenhét ponttal mentek, amikor LeBron James eladott egy labdát. A knickses Courtney Lee volt résen, és lecsapott a passzra, de nagyot kellett rohannia, hogy elcsípje a vonal előtt a labdát.  

Ez volt James szerencséje, mert volt ideje hátrarohanni, aztán amikor Lee be akarta passzírozni a labdát, akkor a clevelandiek sztárja kiosztott egy kegyetlen blokkot, odanyomta a labdát a palánkhoz, aztán a lepattanó is az övé lett. 

A Cavs végül 119-104-re nyerte meg a mérkőzést. LeBron nagy formában volt, 18 pontjával, 15 asszisztjával és 13 lepattanójával összejött neki a tripladupla. 

Nagyot játszott a Golden State Warriors is, amely a Los Angeles Clippers elleni meccse utolsó negyedében ötven pontot dobott, és fordította meg a mérkőzést, a vége 123-113-as győzelem lett.

Eredmények:

Golden State Warriors-Los Angeles Clippers 123-113

Cleveland Cavaliers-New York Knicks 119-104

Orlando Magic-Portland Trail Blazers 103-112

Detroit Pistons-Charlotte Hornets 114-108 - hosszabbítás után

New Orleans Pelicans-Houston Rockets 99-129

Sacramento Kings-Denver Nuggets 116-100

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?