A csapattársak is röhögtek, amikor felugrott az NBA két törpéje

2017.03.06. 10:01

A Phoenix Suns 12 másodperccel a meccs vége előtt még kétpontos hátrányban volt a Boston Celtics-szel szemben, de ez kevés idő is elég volt neki ahhoz, hogy fordítson, és három ponttal nyerjen.

A Boston Isiah Thomas büntetőivel ment 106-104-re. Ezután a Phoenix-ből Eric Bledsoe egyedül vitte végig a labdát, és sikerült is egyenlítenie. A hátralévő négy másodpercben a Boston akár meg is nyerhette volna a meccset, vagy legalább a döntetlennel elérhette volna a hosszabbítást. Időt már nem tudtak kérni, nem találhatták ki a figurát. De azt a Phoenix sem nagyon hihette, hogy a Boston még a saját térfeléről sem tudja majd kihozni a labdát.

A bedobás után Isiah Thomas kapta a passzt, de Marquese Chriss máris rajta volt, ellopta a labdát, továbbadta, Tyler Ulis pedig egy dudaszós triplával megnyerte a Phoenixnek a meccset. 

A győzelem Thomason ment el, de a mérkőzés legviccesebb jelenetét is ő hozta össze Ulisszal. Feldobást ítélt a bíró, mert a földön fekve küzdöttek egy labdáért. A feldobás jogos volt, de olyat még nem nagyon látott az NBA, nem véletlenül röhögtek a csapattársak, hogy két ilyen alacsony játékos ugorjon fel. Thomas és Ulis is csak 175 centi magas.

A Golden State két vereség után újra győzni tudott, Stepen Curry 31 pontot dobott a New York Knicks-nek, bevágott öt hármast ezzel már a tizedik a tripladobó örökranglistán.

Eredmények:

  • New York Knicks-Golden State Warriors 105-112
  • Los Angeles Lakers-New Orleans Pelicans 97-105
  • Dallas Mavericks Oklahoma City Thunder 104-89
  • Sacramento Kings-Utah Jazz 109-110 - hosszabbítás után
  • Phoenix Suns-Boston Celtics 109-106
  • Washington Wizards-Orlando Magic 115-114
  • Atlanta Hawks-Indiana Pacers 96-97