Erzsébet
1 °C
4 °C

Westbrook megsemmisítő nézéssel jelezte, ki a főnök

2018.01.29. 14:19

A Philadelphia 76ers kosarasa, Joel Embiid és az Oklahoma City tripadupla-királya, Russell Westbrook különszáma dobta fel vasárnapi NBA-meccsüket. A műsor egy látványos zsákolással indult az első negyedben.

Embiid tört a palánk felé nagy lendülettel, a tavalyi alapszakasz legjobbjának választott Westbrook viszont megpróbálta útját állni a nála 20 centival magasabb és 20 kilóval több óriásnak. Ebből az lett, hogy Embiid zsákolt egy hatalmasat, Westbrook pedig elterült a földön, bár azért volt egy kis színház is a dologban. Embiid vissza is nézett rá a mozdulat után tekintélyt parancsolóan. 

Akadtak még kisebb-nagyobb csörték köztük a folytatásban, viszont az utolsó negyedben már egy komolyabb összeütközés is volt. Westbrookot előbb könyökkel ütötte meg Embiid, majd bele is csapott az arcába, de a bírókat ez nem hatotta meg, pedig egyértelmű szabálytalanság történt. Ezen fel is húzta magát egy kicsit az OKC-sztár. 

Westbrook végül 37 pontig, 14 asszisztig és 9 lepattanóig jutott, és a végén, amikor már eldőlt a meccs, még odaszúrt egyet Embiidnek: miközben pörgette le az órát, végig a 76ers kispadja felé, Embiidre irányába nézett, vagy legalábbis kereste a szemkontaktust. 

A végeredmény 122-112-es OKC-győzelem lett.

Eredmények:

  • Chicago Bulls-Milwaukee Bucks 96-110
  • Houston Rockets-Phoenix Suns 113-102
  • New Orleans Pelicans-Los Angeles Clippers 103-112
  • Cleveland Cavaliers-Detroit Pistons 121-104
  • Toronto Raptors-Los Angeles Lakers 123-111
  • Oklahoma City Thunder-Philadelphia 76ers 122-112
  • San Antonio Spurs-Sacramento Kings 113-98

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?