Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szándékosan az ellenfélre esett az NBA-s óriás, hogy sérülés okozzon

2018.02.25. 09:20

Zaza Pachuliát az NBA egyik legpiszkosabb játékosának tartják, mert a grúz center mellett valahogy gyanúsan sok a furcsa körülményből születő sérülés, például mellett sérült meg a 2017-es rájátszásban a San Antonio Spurs legjobbja, Kawhi Leonard is, ami után fordítani tudott a végül bajnok Golden State Warriors.

Most szombaton az Oklahoma City Thunder ellen játszott a címvédő, és ugyan nem lett sérülés az eset vége, de mindenképpen gyanús, hogy a 122 kilós Pachulia miért is esett el. Westbrook épp Nick Younggal harcolt egy lepattanóért, a küzdelem közben mindketten elestek, majd a játékban részt nem is vevő Pachulia valamiért úgy döntött, hogy eldől. Látható, hogy előtte semmi olyan mozgásban nem vett részt, ami miatt elveszthette volna az egyensúlyát, mégis Westbrook lábain kötött ki.

A Thunder-játékos reakciója mindent elmond a dologról, de szerencséjére nem sérült meg, csak egy kicsit ücsörgött az esés, illetve ráesés után, és folytatta a játékot.

A Warriors viszont nyert, elég simán méghozzá, 112-80 lett a vége.

Eredmények

  • Philadelphia 76ers-Orlando Magic 116-105
  • Miami Heat-Memphis Grizzlies 115-89
  • New York Knicks-Boston Celtics 112-121
  • Golden State Warriors-Oklahoma City Thunder 112-80
  • Minnesota Timberwolves-Chicago Bulls 122-104
  • Phoenix Suns-Portland Trail Blazers 104-106
  • Utah Jazz-Dallas Mavericks 97-90
  • Sacramento Kings-Los Angeles Lakers 108-113