Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A mesében nincs ilyen utolsó pillanatos fordítás

2018.03.04. 11:08

Jogosan merülhet fel a kérdés, miért foglalkozunk New York állam középiskolai kosárbajnokságával, de csak amíg nem látta ezt a videót.

Szombat este, 2,4 másodperccel a mérkőzés vége előtt úgy tűnt, hogy az Ardsley Panthers csapatának egy keserű vereséggel zárul a szezon, ugyanis kétpontos hátrányban voltak a Tappan Zee csapatával szemben a területi bajnokság döntőjében. Csakhogy a Tappan Zee játékosai egy kicsit túllelkesedték a dolgot, és megpróbáltak még egy kosarat szerezni egy hosszú indítással. Nem kellett volna.

Az ardsleys Julian McGarvey valahogy elcsípte a passzt – ám ez még bőven kevés lett volna a boldogsághoz, mivel ez nagyjából a saját hárompontos vonalánál tötént –, majd egy csellel lerázta az emberét és eldobta a labdát, ami csont nélkül hullott a gyűrűbe a pálya másik végén.

Ahogy egy igazi utolsó pillanatos győzelemhez dukál a kosárlabdában, miközben szállt a labda, megszólalt a duda is. A sírból dobott hármas hatása egészen frenetikus volt, a közönség egyik fele pillanatokon belül egy kupacban ünnepelt a pályán (a másik meg fogta a fejét).