Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Lefagyott a lelátó, akkorát nyekkent az NBA-s

2018.03.09. 09:33

Ijesztő esések, illetve ütközések voltak az NBA csütörtöki játéknapján, az Oklahoma City Thunder-kosaras Terrance Ferguson saját társával, Steven Adamsszel koccant össze. Ferguson a fejére kapott könyökös után saját lábán hagyta el a pályát, ahogy a celticses Jaylen Brown is, aki egy zsákolás után érkezett a nyakára-fejére. Az esés akkora volt, hogy a Minnesota Timberwolves arénájában azonnal megfagyott a levegő.

Brownt hosszabb ideig kellett ápolni, de végül ő is fel tudott állni, és lement a pályáról, később Twitteren annyit írt, hogy rendben van, de azért eléggé fáj a feje.

Így is nyert azért a Celtics, ahogy a Thunder is. De nyert a címvédő Golden State Warriors, amiben a kétszeres MVP Stephen Curry bokasérülést szenvedett – ugyanaz a jobb bokája sérült, ami miatt decemberben szinte alig játszott. A hírek szerint a sérülés nem súlyos, de december óta negyedszer fordult alá a jobb bokája, úgyhogy lehet, hogy kicsit óvatosabban bánnak majd a sztár lábával a rájátszás közeledtével.

Eredmények

  • Golden State Warriors-San Antonio Spurs 110-107
  • Charlotte Hornets-Brooklyn Nets 111-125
  • Miami Heat-Philadelphia 76ers 108-99
  • Minnesota Timbewolves-Boston Celtics 109-117
  • Oklahoma City Thunder-Phoenix Suns 115-87

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?