Az egész csapat megőrült a meccsnyerő dudaszós triplától

2018.03.18. 09:34 Módosítva: 2018.03.18. 09:44

64-63–ra verte a harmadik helyen kiemelt Michigan a hatodik helyen kiemelt Houstont szombat este az egyetemi bajnokság második körében, méghozzá nem is akárhogyan, kevesebb mint négy másodperccel a meccs vége előtt ugyanis még a Houston vezetett.

A Michigan az alapvonalról jöhetett, már egy támadásra is alig volt ideje, de megoldották, részben mondjuk annak köszönhetően, hogy a houstoniak közül senki nem állt oda a bedobást elvégző játékos elé, aki így elég hosszan tudta előredobni a labdát ahhoz, hogy egy passz még beleférjen.

Így került a labda Jordan Poole-hoz, aki egészen képtelen helyzetből dobott el egy tökéletes dudaszós hármast, és juttatta tovább a csapatát a 16 közé

A csapat edzője egyébként elmondta, Poole állandóan dolgozik az ilyen dobásokon, úgyhogy nem véletlen, hogy ő volt a csapat első számú opciója ebben a helyzetben.

Nem ez volt amúgy az egyetlen érdekesség a napokban a March Madnessen, péntek este a UMBC írt történelmet, miután 16. kiemeltként simán verték az első helyen kiemelt Virginiát.