Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Embertelen, amit LeBron művelt a rájátszásban

2018.04.19. 09:07

LeBron James megrázta magát, és olyan játékkal állt elő az Indiana Pacers elleni második meccsen a rájátszásban, amitől mindenkinek elállt a szava. A Cleveland Cavaliers kosarasa élete legjobb kezdő öt percét produkálta. Már az első negyedben húsz pontot dobott, miközben a Indiana teljes csapata csak tizennyolcat. Végül 46 ponttal zárt. A Cleveland 100-97-re győzött.

GettyImages-948342988

James szenzációsan rajtolt, az első 13 pont az övé volt a meccsen, mindkét csapatot tekintve. Nyolc mezőnykísérletéből hét bement. Az ESPN statisztikái szerint az utóbbi húsz szezont nézve a clevelandi hozta a legjobb kezdő hat percet 16 pontjával. Ezek után nem volt meglepő, hogy a Cleveland már az első negyedben 15 ponttal vezetett.

A következő három negyedet a Pacers nyerte, de a Cleveland pont eleget megtartott az előnyéből a győzelemhez.

A nagyon agresszíven játszó James a félidőben 29 pontnál járt – ennél jobb teljesítményt még csak egyszer ért el életében – , ehhez adott még hozzá 19-et a második félidőben, és 12 lepattanót is összeszedett még. A Clevelendből Kevin Love is jól teljesített, 15 pontot és 8 lepattanót szerzett. A negyedik negyedben azonban megsérült az ujja, a Cavs el is veszítheti őt a következő meccsekre.

Az Indianából Victor Oladipo emelkedett ki 22 pontjával és 6 asszisztjával.

A párharc állása 1-1.

Eredmények, rájátszás, második meccsek:

  • Cleveland Cavaliers–Indiana Pacers 100–97
  • Utah Jazz–Oklahoma City Thunder 102–95
  • Houston Rockets–Minnesota Timberwolves