Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Raptors beleszaladt a LeBrontosaurusba

2018.05.08. 10:27

A Cleveland Cavaliers söpréssel jutott be az NBA keleti főcsoportdöntőjébe, 4-0-ra nyerte a párharcot a Toronto Raptors ellen. Az utolsó meccs kiütéses győzelmet hozott, LeBron Jamesék 35 ponttal verték a Torontót.

A túlélésért küzdő Raptors az első negyedet még szorossá tudta tenni, csak négypontos hátrányban volt, de a másodikban már képtelen volt tartani az iramot, 16 pontos előnnyel zárt a félidőt a Cavs, ami azután sem vett vissza.

 A Cleveland legjobbja ezúttal is LeBron James volt, 29 ponttal, 8 lepattanóval és 11 assziszttal zárt. A leglátványosabb kosara elég demorizáló lehetett, a harmadik negyed végén lehetetlen szögből, a gyűrű mögül is betalált.

A két csapat közötti különbséget legjobban a TNT csatorna riportere adta vissza egy dinós hasonlattal, aki szerint a Raptors beleszaladt a LeBrontosaurusba.

James mellett Kevin Love és Kyle Korver is jó formában dobott, előbbi 23, utóbbi 16 ponttal zárt, négy triplát is bevágott.

A másik keleti elődöntőben még nem dőlt el a párharc, a Bostonnak nem sikerült a söprés, a Philadelhpia 3-1-re szépített.

Eredmények, főcsoport-elődöntők:

  • Philadelphia 76ers-Boston Celtics 103-92
    A párharc állása: 3-1 a Boston javára.
  • Cleveland Cavaliers-Toronto Raptors 128-93
    A párharcot 4-0-ra nyerte a Cleveland.