Erzsébet
1 °C
4 °C

Az ellenfelet és a gyűrűt sem kíméli a 12 éves, 213 centis kosaras

2018.06.15. 07:25

A magyar származású román kosaras, Bobróczky Róbert olaszországi, majd amerikai kalandjairól mi is beszámoltunk, de a 17 évesen már 230 centi fölé növő játékos kosárlabdás jövője elég kétséges, miután láthatóan súlyos kilók hiányoznak róla izomban ahhoz, hogy ne veszélyeztesse saját testi épségét játék közben.

A 12 évesen már 213 centis kanadai tehetség, Olivier Rioux valamivel jobban áll nála ezen a téren, a mozgása is sokkal természetesebbnek tűnik, de ami a lényeg, hogy

ugyanakkora csalás a játéka a pályán, mint Bobróczkyé, hiszen elég ritkán nő még egy 12 éves 213 centire.

Szóval a kanadai srácnak elég könnyű dolga van: csak áll a palánk alatt, és gyűjti a kosarakat meg a blokkokat, ahogy más körtét szed a nagymama kertjében.

De tényleg, elég csak megnézni ezt a két és fél perces videót, amin Rioux szétdominálja a mezőnyt, főleg úgy, hogy valamiért az ilyen korban szokott 305 centis helyett 240 centis gyűrűvel játszanak, amibe tényleg csak pakolgatja a labdát a kanadai.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?