Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

LeBron James és Dwyane Wade újra együtt

2018.07.28. 10:40

LeBron James és Dwyane Wade 2010 és 2014 között együtt erősítették a Miami Heat csapatát, majd tavaly egy idényig a Clevelandet. Barátságuk azóta sem szakadt meg és sokszor készültek közös edzésekkel a nyári szünet alatt.

Most egészen más okból futott össze a két kosaras. LeBron James Jr. és Zaire Wade, a két kiváló játékos fiai egy ifjúsági kosárlabda tornán vettek részt Las Vegasban.

 Szép jövő előtt állnak a gyermekek is. James fia még csak 14 éves, míg Wade gyermeke két évvel idősebb. Utóbbi a Miami Heritage School kosarasa, a kisebbik LeBron pedig AAU-ban (iskolai kosárlabda liga) volt csapata legjobb játékosa.

Érdekesség, hogy mind a két játékos a 16. szezonját kezdi meg ősszel, az NBA következő idényében. James a Los Angeles Lakersben, Wade pedig egy chicagói és egy clevelandi szezon után tér vissza a Miamihoz.