Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Székekkel verték az ellenfelet a kosárlabda-BL-meccsen

2018.09.25. 10:16

Botránnyal ért véget hétfő este a Spirou Charleroi–Hapoel Tel-Aviv kosárlabda meccs, amelyet a BL selejtező első körében játszottak. A harmadik negyed közepén a vendég izraeli drukkereknél elszakadt a cérna és székekkel mentek neki a hazai drukkereknek.

A Hapoel mindössze három pontos előnnyel érkezett a visszavágóra és a belgák ezt hamar ledolgozták, sőt jelentős előnyre is tettek szert. Aztán a második félidőben beleerősített az izraeli csapat mindössze egypontos hátrányra jött fel, amikor kitört a balhé.

Az izraeliek a vendég szurkolóknak és a rendezőknek is nekimentek, csak akkor csitultak a kedélyek, amikor a rendőrség is megjelent, amely állítólag könnygázt is bevetett. Így a játékosokat az öltözőbe parancsolták, a meccs közel félórát állt.

A közjáték aztán a Hapoelt zavarta meg jobban, mert onnantól kezdve semmi nem jött nekik, végül 73-59-re kaptak ki és ezzel ki is estek. A sorozat magyar résztvevője is búcsúzott, a Szolnoki Olajt az olasz Red October Cantú búcsúztatta.