Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Köszi szépen, úgysem akarok itt lenni

2018.10.09. 10:48

Hétfőn az NBA előszezonjában csapott össze a Golden State Warriors és  Phoenix Suns, a meccset pedig az arizonai alakulat nyerte meg, nem kis részben annak köszönhetően, hogy a bajnok a jelek szerint csak túl akar végre lenni az előszezonon.

Ez utóbbira a legjobb példát Steve Kerr, a Warriors vezetőedzője szolgáltatta, aki egyrészt sem Draymond Greent, sem Klay Thompsont nem küldte pályára a meccsen, másrészt pedig egy Curryre befújt támadófaltot követően technikaival kiállíttatta magát, aztán

továbbra is a pályán sétálgatva közölte a bírókkal, hogy köszöni szépen, úgysem akar itt lenni, majd integetve távozott.

A támadó amúgy tényleg befújható volt, úgyhogy sok értelme nem volt a reklamálásnak, de abból a szempontból amúgy érthető, hogy egyelőre minden jel arra utal, hogy a Warriorsnak kis túlzással még a rájátszás is csupán formaság lesz a következő szezonban, úgyhogy egy előszezon-meccsen aztán tényleg totál mindegy, hogy mi történik velük.