Kidobósba kezdett meccs közben az őrült görög

2019.01.10. 14:21

Nem kellemes az NBA egyik legerősebb légiósa ellen játszani, akkor sem, ha az ember a világ egyik legjobb kosarasa - ezt tapasztalhatta meg a Houston Rockets Milwaukee Bucks elleni meccsén a világsztár James Harden.

Harden az utóbbi napokban többször is szívatta ellenfeleit klasszisával, most viszont ő járt rosszul, bár ilyen kiütésre senki sem számíthatott, ő sem.

Az utolsó negyed elején járt a meccs biztos Bucks-vezetésnél, amikor a görög Giannis Antetokounmpo küzdött egy az egyben, majd nagy erővel fejbe dobta a sarok felé helyezkedő Hardent. 

Tökéletesen célzott - elvégre persze kosárlabdázó -, gondolhatnánk, ha nem tűnne fel a kamerák képén pár pillanatra a Harden mögött, egészen a sarokban álló csapattársa: a labdát egyértelműen Brogdonnak szánta, csak Harden annak útjába került.

Harden a találat után a fejéhez kapott, de semmi baja nem lett, folytatta a játékot. Később elmondta, azért "rohadtul fájt". 

Sok örömét persze amúgy sem lelhette, 116-109-re veszített a Rockets. Ami vigasztalhatja, hogy ő 42 pontot dobott, míg Giannis 27-et.