Ivó, Milán
EUR 384,62 Ft
USD 363,10 Ft
5 °C
26 °C

Felfüggesztik a véletlenszerű marihuánateszteket az NBA-ben

2020.12.05. 08:48

Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) megállapodott a játékosok szakszervezetével(NBPA), hogy a 2020–2021-es szezonban felfüggesztik a véletlenszerű marihuánateszteket – írja az MTI.

Mike Bass, a liga szóvivője annyit fűzött hozzá a bejelentéshez, hogy a döntést a pandémiás helyzetből eredő szokatlan körülmények miatt hozták meg. Hozzátette: az ilyen jellegű tesztek helyett a véletlenszerű ellenőrzések során más kábítószerek, illetve a teljesítményfokozók használatára összpontosítanak.

A játékosok hamarosan megkezdik a felkészülést a szokásosnál rövidebb, 72 meccses alapszakaszra, amely december 22-én rajtol el, két hónappal a világjárvány miatt megcsúszott előző szezon floridai buborékban történt lezárását követően.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás