18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

250 000 dollárt ajánlott egy pornóoldal a kirúgott NBA-sztárnak

2021.04.07. 10:27

Manapság egyre több korábbi NBA-sztár választja a médiát azután, hogy befejezte a pályafutását. Sokan mennek el televíziós szakértőnek, de többükről bebizonyosodik egy idő után, hogy hiába alkottak maradandót a pályán, az elemzői pozíció nem nekik való.

Vannak olyanok, akik ebben a formában is minőségi munkát tesznek le az asztalra (például Reggie Miller, Kenny Smith, korábban Steve Kerr), de olyanok is, akik inkább szeretnek nagyot mondani és/vagy viccesre venni a figurát (Shaquille O'Neal, Charles Barkley).

És van Paul Pierce, aki 2016-os visszavonulása óta az Egyesült Államok legnagyobb sportcsatornájánál, az ESPN-nél szinte kizárólag hatalmas böszmeségeivel hívta fel magára eddig a figyelmet.

Többek között az is elhagyta a száját élő adásban, hogy eredményesebb és sikeresebb volt az ő karrierje, mint Dwyane Wade-é, de azzal is tágra nyitott néhány szemet, amikor kijelentette, hogy jobb dobó, mint Klay Thompson.

Az ESPN-es pályafutása azonban a minap véget ért, mert újabb meggondolatlanságot követett el: Instagramon élőben közvetített egy buliból, ahol egyrészt megszegte a karantén- és egyéb egészségügyi szabályokat, másrészt ezt részegen tette, a videón pedig különböző kábítószerek és számos sztriptíztáncos is felbukkan. Ráadásul még csak nem is robbantotta fel vele a netet, a nézőszám a 400-at sem lépte át. A csatorna ezek után szerződést bontott vele.

Pierce azóta jelezte, hogy vannak ajánlatai és nem marad munka nélkül. Egy ideig nem lehetett tudni, pontosan mik is ezek az ajánlatok, az egyik „médium" viszont felfedte kilétét, amely egy felnőttfilmekkel foglalkozó weboldal.

A honlap 250 000 dollárt fizetne Pierce-nek, hogy minden hétköznap este élőzzön, beszéljen az NBA-ről mint igazi szakértő, ehhez pedig annyi táncoslányt „kölcsönözhet" tőlük, amennyit csak szeretne, és olyan állapotban teheti, amilyet nem szégyell.

Azt még nem tudni, hogy a 10-szeres All-Star, a Boston Celticsszel 2008-ban bajnoki címet nyerő (és a döntő legjobbjának választott) Pierce miként reagált az ajánlatra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport