A legjobb magyar kosárlabdázó rajongóival játszott a Városligetben

2022.07.17. 16:18
Hatalmas érdeklődésre tartott számot az idén másodszorra megrendezett Hangtime esemény, a legjobb magyar kosárlabdázó, Hanga Ádám baráti hangulatú kosarazása.

A szombati rendezvény szó szerint megmozgatta a kosárlabda magyarországi szerelmeseit, Kőszegtől Debrecenig mindenhonnan érkeztek fiatalok és idősebbek, hogy Hanga Ádámmal találkozzanak, és néhány dobást is eleresszenek a pályán. A Városligetben megrendezett esemény programjaival sikerült rengeteg fiatalt bevonni, és remélhetőleg hosszabb távon összekötni a kosárlabdával – írják sajtóközleményükben. 

A programok közé tartozott a Budapesti Honvéd Kosárlabda Akadémia U13-as csapatának bemutatóedzése a délelőtti órákban, majd rögtönzött játékokkal folytatódott az esemény, ahol a résztvevők értékes nyereményeket nyerhettek. Az eseményen Hanga Ádám All-Star csapatát bárki kihívhatta a pályán, hogy játszhasson a Real Madrid kosárcsillagával. A kivételes alkalmat sokan kihasználták, hogy a kétszeres spanyol bajnok ellen játszhassanak.

Nagyon szeretem ezt a rendezvényt, mert nagyon ritka, hogy a hazai szurkolókkal, követőkkel találkozni tudok. Mindig furcsa nekem, hogy Spanyolországban szinte mindig felismernek és megszólítanak, de itthon eddig ez viszonylag kevésszer történt meg. Most viszont, hogy látom, mennyien érdeklődnek irántam és a kosarazás iránt, őszintén, egy kicsit meghatódtam

– mondta Hanga Ádám az esemény után.

A Real Madrid kosárlabdázója a szombati nap során nagyjából kétezer aláírást osztott ki, és az utolsók között hagyta el a pályát.