Szeretőt fogott, lebénult a karatemester

2013.11.26. 10:20
 

A hatszoros magyar bajnok karatebajnok, Huszár Antal súlyos balesetet szenvedett, miközben lebuktatta barátnőjét. Egy kerítésen akart átmászni, de fejre esett, és átmenetileg lebénult. 

A négydanos karatemester a Kisalföld.hu-nak elmondta, barátnőjét azért látogatta meg, mert a nő az utóbbi időben többször rosszullétre panaszkodott, telefonját pedig nem vette fel. A lakásához érve látta, hogy egy meztelen férfi van a hálószobában, ez sokkolta. Úgy döntött, hogy bekopog,

csupán annyit kértem tőle, hogy nézzen a szemembe utoljára, és csendben eltűnök az életéből.

A nő viszont rendőrt hívott, és szeretőjét is ellene uszította, ezért Huszár inkább távozott. 

„Hogy elkerüljem a találkozást, a hátsó kapu irányába indultam. Át akartam lépni rajta, de eltörött egy léc, és a tarkómmal a betonra zuhantam. Először még nevettem is magamban, hogy harminc éve tanítok másokat az esésre, én meg megütöm magam, de aztán rájöttem, hogy moccanni sem tudok, nyaktól lefelé lebénultam" – nyilatkozott a lapnak a balesetről. 

Próbált segítséget kérni, orrával sikerült tárcsáznia barátnője számát telefonján, de sem a nő, sem a szerető nem segített rajta, végül a rendőrök hívtak mentőt. A karatemesternek néhány nappal a baleset után visszatértek a reflexei, meg tudta mozdítani a kezét és a lábát, de csigolyáját meg kellett műteni a hétvégén. A balesettel kapcsolatban igyekezett leszögezni, nem akar féltékeny zaklatónak tűnni, senkinek nem akart rosszat. Sportolói pályafutását mindenképp be kell fejeznie. 

Huszár Antal sportolói pályafutását mindenképp be kell fejeznie.
Huszár Antal sportolói pályafutását mindenképp be kell fejeznie.
Fotó: Sz. T. / kisalfold.hu

„Az életem sínen volt, büszke voltam a karatéban elért sikereimre, s hogy sokaknak váltam példaképévé. Négy éve Farkasok néven rockzenekart alapítottam, mellyel több száz koncert után jövő tavasszal készültünk bemutatni a pozsonyi csatát megelevenítő, általam írt rockoperát" – tette hozzá az egyébként 2010-ben a Jobbik színeiben induló negyvenegy éves férfi.