Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Félezer karatés a budaörsi karate világkupán

2014.12.04. 15:52

Tíz ország mintegy 550 versenyzője vesz részt a hétvégén Budaörsön a karate világkupán, amely az egyik meghatározó hazai stílus, a shito-ryu nyílt viadala lesz.

A Magyar Karate Szakszövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a versenyt szombaton, a Budaörsi Városi Sportcsarnokban rendezik, de a vk programjában szemináriumok is helyet kaptak, ezekre pénteken és vasárnap kerül sor.

A közleményben az áll, hogy a kata (formagyakorlat) és kumite (küzdelem) edzéseket a korábbi világbajnok japán Nisimura Sejdzsi, a többszörös vb-ezüstérmes amerikai Katherine Jones-Thiry, a kétszeres vb-ezüstérmes, világjátékok-győztes S. Kovács Ádám, valamint a Nemzetközi Shito-ryu Szövetség elnöke, a magyar származású és az Egyesült Államokban élő Julius Thiry tartja majd.