Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Letartóztatták az ellenfelének buszát megtámadó Conor McGregort

2018.04.06. 10:50

Letartóztatták az MMA legnépszerűbb harcosát, Connor McGregort, mert több társával együtt rátámadt arra kisbuszra, amelyik rivális harcosokat vitt. McGregor egy kézi targoncát, másik nevén molnárkocsit vágott oda  kisbuszhoz. 

Szombaton a New York-i Barclay Centreben tartja egyik legnagyobb gáláját az UFC, ennek volt a felvezető sajtóeseménye csütörtökön, ami után McGregor bekattant. A megtámadott kocsiban többek között Khabib Nurmamagomedov, az ír hipszterharcos egyik legnagyobb ellenfele is ott ült.

2018-04-06T032657Z 893921332 RC1C26728DA0 RTRMADP 3 MMA-UFC-UFC2

A kocsi ablaka betört, az üvegszilánkok sérüléseket is okoztak, Ray Borgot, Michael Chiesát sérülései miatt kórházba is szállították, nem is tudnak így harcolni. Az önként jelentkező McGregort a New York-i rendőrség őrizetbe vette, miután erőszakos cselekménnyel vádolják. 

Az UFC közölte, a támadásban résztvevők már a verseny előtti mérlegelésen sem lehetnek ott, és természetesen a gálán sem küzdhetnek. McGregor valószínűleg nem indulhat többé UFC-rendezvényeken.