Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tíz magyar arany a budapesti kick-box világkupán

2018.05.21. 11:16

A hazai felnőtt versenyzők tíz aranyérmet gyűjtöttek a 24. Magyar Kick-box Világkupán, melyet hétvégén a BOK csarnokban rendeztek, írja az MTI.

A vasárnapi zárónapon a pointfighting szakág királykategóriáját, a súlycsoport nélküli Grand Champion viadalt rendezték meg. A nőknél Nagy Henriettának sikerült nyernie, míg a férfiaknál Veres Roland ezüstérmes lett.

A három első helyével Busa Andrea lett a verseny legeredményesebbje, a férfiaknál pedig a 79 kilós Bálint Zoltán és a 84 kilós Weisz Roland is aranyérmes lett.

Kijelenthetjük, hogy sikeres volt a verseny, mind az eredmények szempontjából, mind pedig a rendezést illetően. Nagyon fontos, hogy utóbbiról csupa jó visszajelzést kaptunk

– mondta Galambos Péter, a magyar szövetség elnöke.

A 38 ország 2600 versenyzőjét felvonultató világkupa éremtáblázatán Magyarország végzett az első helyen, megelőzve Ukrajnát és Olaszországot.