Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kilencévesen medvével birkózott a McGregort megtörő Habib

2018.10.07. 09:24

Vasárnap hajnalban legyőzte Conor McGregort a UFC 229-en Habib Nurmagomedov. A csúcsmeccs előzetesében azt írtuk az orosz, kaukázusi avar származású MMA-harcosról, hogy a kickbokszos McGregorral szemben inkább a birkózás az erőssége, és egy 1997-es videófelvételt elnézve nem is nagy talány, hogy miért.

Nurmagomedov ugyanis kilencéves korában medvékkel (vagy legalábbis eggyel biztosan) birkózva edzett.

A medvés videó a mérkőzés előtti felvezetésben is előjött, McGregor Conan O’Brien talkshow-műsorában mondta, hogy

Lehet, hogy dagesztáni medvékkel birkózott, de még sosem találkozott az ír gorillával, már pedig most az vár rá szombaton!

Az ír tippje nem jött be, a medve után a gorillával is elbánt Nurmagomedov, akit McGregor előzetesen lassúnak, és átlagos támadóképességűnek tartott.

A kilencéves Nurmagomedov és a medve birkózása először 2013-ban járta be az internetet, de most, hogy a szupermeccsre készült, újra előkerült. A furcsa edzőbunyóról 2015-ben Nurmagomedov apja azt mondta, hogy inkább karakterfejlesztésre volt jó a medvebocs elleni küzdelem, mint valós edzésre, és leginkább azért csinálták, mert nem volt izgalmasabb dolguk éppen.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas