Putyin Nurmagomedovnak: Majd szólok apádnak, hogy ne büntessen meg annyira

2018-10-10T162051Z 94947515 RC1FD13636B0 RTRMADP 3 MMA-UFC-UFC22
2018.10.11. 09:23

Magyar idő szerint vasárnap hajnalban botrányos meccsen győzte le Habib Nurmagomedov Conor McGregort a UFC 229-en – nem is első sorban a meccs, inkább annak lezárása fulladt botrányba, amikor a győzelme után Nurmagomedov az oktagonból a nézőtérre kiugorva folytatta a bunyót McGregor stábjának tagjaival.

Az esetre Nurmagomedov apja szigorúan reagált, azt mondta, hogy keményen megbünteti majd az új bajnokot tettéért – ezt egyébként már a fia is kilátásba helyezte a győzelme után sajtótájékoztatón –, de később az is felmerült egyébként, hogy a UFC esetleg megfosztja majd övétől a dagesztánit a plusz bunyó miatt.

Nurmagomedovot pár nappal a siker után már fogadta is az orosz elnök Vlagyimir Putyin, a találkozón ott volt Nurmagomedov apja is, aki kapcsán Putyin viccesen megjegyezte, hogy

Majd megkérem apádat, hogy ne büntessen meg annyira szigorúan, mert elérted a célod, méghozzá megérdemelten és meggyőzően.

Talán Putyin szavai enyhítik kicsit a kőkemény apa szigorát.

via FTW

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?