Habib százezer néző előtt, Moszkvában verekedne Mayweatherrel

2018.10.23. 16:16

Az MMA-bajnok Habib Nurmagomedov Moszkvában mérkőzne meg a közelmúlt egyik legeredményesebb bokszolójával, Floyd Mayweatherrel. Százezer nézőt, előfizetési rekordot lát maga előtt.

Mayweather egyszer már kiállt egy MMA-ssal, éppen a Nurmagomedov által is legyőzött Conor McGregorral. Sok esélyt nem adtak McGregornak, de az óriási felhajtás és a rengeteg pénz a két sztár miatt adott volt. Nurmagomedov MMA-s világbajnoki címe után hívta ki Mayweathert, aki jelezte, van az a pénz, amiért kiállna. Ha a McGregor elleni meccsből indulunk ki, ez legalább 100 millió dollárt jelent.

A feltételeket Nurmagomedov próbálja meg diktálni, emiatt találkozott az Orosz Bokszszövetség főtitkárával is. Ezután írta az Instagramján, hogy biztosak benne, hogy csak a helyszínen összejön százezer néző. Az MMA-s a moszkvai Luzsnyiki Stadiont nézte ki magának. Azt is írta, megdönthetnék a tévés előfizetések (pay per view) rekordját is. De a legfontosabb, ahogy megjegyezte a bunyós, hogy apja ott állhatna a ring sarkában, mert Moszkvába nem kell vízumot kérnie.