Mayweather visszatér, japán kick-boxossal fog megküzdeni

2018.11.05. 09:13

Floyd Mayweather (50–0–0) hivatalosan is bejelentette visszatérését, már az ellenfele is megvan: a Rizin küzdősport szervezet 20 éves kick-boxosával, az eddig veretlen Tensin Naszukawal fog megküzdeni december 31-én Japánban.

A 41 éves Mayweather tavaly vonult vissza (ismét), miután kiütötte az Ultimate Fighting Championship MMA-szervezet könnyűsúlyú bajnokát, az ír Conor McGregort. Ezzel a kétes sportértékű mérkőzéssel 285 millió dollárt keresett, vélhetően a japánoktól is komoly pénzeket kap a szerepléséért.

Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen szabályrendszerbek küzd meg egymással Mayweather és Nuszukawa. A bokszolót egyébként az amerikai MMA-szervezet is megkereste, hátha össze tudnak hozni egy Mayweathert–Habib Nurmagomedov csúcsmeccset, de úgy tűnik, hogy Mayweather erre nem volt vevő.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?