Conor McGregor megütött egy idős férfit, mert az visszautasította a whiskyjét

2019.08.15. 17:47 Módosítva: 2019.08.15. 18:01

Bizarr felvétel látott napvilágot csütörtökön egy dublini kocsmából, amin a korábbi UFC-bajnok Conor McGregor egy idős férfit üt meg, miután az visszautasította a whiskyjét – írja a TMZ.

A támadás még április 6-án történt, mikor McGregor besétált a kocsmába, és mindenkinek kért egyet a saját márkás Proper Twelve whiskyjéből, az egyik férfi azonban többször is elutasította a neki felajánlott poharat. Elsőre úgy tűnt, hogy az ír ex-UFC-s meg is békélt ezzel, szépen lehajtotta a saját italát, nem sokkal később viszont teljesen váratlanul fogta magát és megütötte a férfit.

A férfi meglepő módon meg sem rezzent, később viszont jelentette a dolgot a rendőrségnek, akik a TMZ cikke alapján nyomoznak az ügyben, de egyelőre nem tartóztattak le senkit. Egy helyi forrás szerint egyébként az is közrejátszhatott a dologban, hogy az ütés előtt valaki beszólt McGregornak, hogy jól szétverte őt az orosz, utalva ezzel a Nurmagomedov elleni vereségére.

Az ír harcművésznek egyébként nem ez volt az első olyan ügye, ahol elvesztette a kontrollt: 2018-ban azért tartóztatták le, mert megtámadta egy ellenfelének a buszát, idén márciusban meg azért került bajba, mert összetörte egy rajongójának a telefonját. Szintén márciusban egyébként egy tavaly decemberi szexuális zaklatási ügye is ismét előkerült, akkor újra ki is hallgatták a rendőrök.